luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIDanny D a lansat un lyric video pentru melodia „Welcome to Romania“

Danny D a lansat un lyric video pentru melodia „Welcome to Romania“

Danny D a lansat un nou single „Welcome to Romania”, extras de pe albumul „Intercourse” care conţine mai multe piese semnate de el precum „Lângă tine” sau „China Town”.

Danny D

Piesa este compusă chiar de artist, care la sfârşitul acestei luni va merge în Dubai pentru a filma videoclipul unei alte piese, de data asta pe română.

„”Welcome to Romania” este piesa în care am cea mai mare încredere din toate cele lansate până acum. Este o piesă dance care vorbeşte despre frumuseţea ţării noastre rămasă nedescoperită, în special fetele frumoase! La sfârşitul lunii voi merge în Dubai pentru a filma videoclipul unui alt single, care se va numii exact ca şi locaţia unde o să îl filmez şi pentru care am o poveste inedită conturată în minte”, a declarat Danny D.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.