Darone şi Biana Linta au lansat un lyric video pentru melodia „Home again“

DJ, producători şi compozitori, Darone şi Bianca Linta lansează single-ul “Home again”, compus de către cei doi artişti alături de Daniel Costache.

Home Again“Am ţinut piesa asta în sertar multă vreme, pornind de la o chitară simplă până la orchestraţia finală. În studio cu Bianca Linta şi Daniel Costache am început să scriem o poveste, printre râsete şi foarte multă muzică EDM. Imaginaţi-vă că sunteţi într-un deşert, singurul vostru prieten este umbra imprimată de soarele arzător în pământ. Trecutul apare ca un miraj la îndepărtare, ca o săgeată a apărut şi a dispărut, fiind doar în imaginaţia voastră. Melodia este o metaforă pentru momentele nefericite dintr-o relaţie, iar cei implicaţi trebuie să se lase purtaţi de lumina lor interioară către fericirea iniţială, fără să îşi pună întrebări”, declară Darone.

“Home again nu este doar o piesă, ci o poveste personală, la care am muncit foarte mult. Există foarte multă confuzie în jur, şi de multe ori uităm cât de simplă este dragostea şi uităm de persoanele dragi din jur. Alegem să fim însoţiţi de umbrele noastre, în loc să fim alături de cei pe care îi iubim. Toate lucrurile astea se întâmplă pentru că umbrele noastre sunt cele pe care le cunoaştem cel mai bine şi pentru că ne-au fost alături dintotdeauna. Piesa aceasta ne aminteşte tuturor să credem în noi, în sentimentele noastre şi că dragostea e tot ceea ce contează. Şi chiar dacă uneori te îndepărtezi de propriul drum, poţi întotdeauna să te întorci acasă. Pot să mai spun că ne-am distrat foarte mult când am compus piesa, băieţii sunt amuzanţi şi deschişi şi au reuşit să fim pe aceeaşi lungime de undă”, spune Bianca.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here