miercuri, iulie 24, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIDavid Dobrincu a lansat cover după Rod Stewart la piesa "Sailing"

David Dobrincu a lansat cover după Rod Stewart la piesa „Sailing”

David Dobrincu a lansat cover după Rod Stewart la piesa "Sailing"
David Dobrincu a lansat cover după Rod Stewart la piesa „Sailing”

Considerat unul dintre cei mai talentați puști de vârsta sa, David Dobrincu continuă să ne surprindă plăcut. Iată că de data aceasta a intrat din nou în studioul de înregistrări și a scos un cover după piesa „Sailing” cântată de îndrăgitul solist Rod Stewart. Și nu numai că a reinterpretat piesa dar a filmat și un videoclip la ea în care promovează locurile frumoase din țara noastră.

„Imi place foarte mult Rod Stewart și m-am documentat și am aflat că este născut în aceeași zi cu mama, anul diferă, bineînțeles. L-am studiat pe Rod Stewart pentru lansarea oficială din cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la PRO TV. Îmi plac foarte mult cam toate piesele lui și îmi și vin bine. Videoclipul a fost filmat la Cazanele Dunării, la Orșova”, ne-a povestit David, puștiul talentant.

Am aflat că filmările au durat câteva ore și au avut loc într-o zi superbă de duminică. David a mărturisit, de altfel, într-un reportaj, că a îmbinat utilul cu plăcutul și că a muncit relaxându-se. Puștiul l-a avut alături pe ghidul de la Casa Wanted, Eduard Boţilă, care a fost de un real ajutor.

„În dimineața dinaintea filmărilor am fost foarte morocănos, pe drum, pentru că am crezut că merg la niște cazane. Și m-am pus să citesc și de ce se numesc „Cazanele Dunării”. Este prima dată pentru mine când am fost acolo și am avut senzația că este în altă țară”, ne-a mai spus el. „Sigur suntem în România? Pentru că e prea frumos! Avem o țară superbă și sunt mândru de ea, și îmi doresc ca să arăt și în videoclipurile mele frumusețile României. Recomand acel loc minunat, deoarece natura ne oferă un adevărat spectacol, mai ales în această perioadă a anului”, a mai declarat simpaticul interpret. Vă invităm să-i urmăriti în continuare videoclipul dar și pe el pe rețelele de socializare.

Follow David Dobrincu
Facebook – https://www.facebook.com/DavidAlexandruDobrincu2011
Instagram – https://www.instagram.com/david_alexandru_dobrincu_

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.