David Dobrincu, cover după Rod Stewart pentru “Have I told you lately that I love you”

David Dobrincu x Alessia Maria Stoica
David Dobrincu x Alessia Maria Stoica

David Dobrincu, puștiul minune de doar 11 ani, revine în atenția fanilor muzicii bune cu o nouă surpriză muzicală, căci a decis să lanseze chiar de Valentine’ s Day un nou cover. Și nu orice fel de cover, ci o piesă dragă mamei lui, interpretată de un titan al muzicii, Rod Stewart.

Puștiul cu voce puternică este la al doilea cover al indrăgitului interpret, căci anul trecut, în octombrie, a mai lansat și „Sailing”, o altă piesă în al cărui videoclip promova frumusetile țării noastre, fiind numit și “micul influencer”. Însă acum a ales să facă cover după altă piesă foarte iubită, ”Have I Told You Lately That I Love You”, căreia David i-a dat un suflu nou și o interpretare modernă. În plus, a filmat și un videoclip, mergând pe urmele lui “Wednesday”, celebrul serial în care și puștiul actor are câteva apariții, filmand într-o locație de basm, la Castelul Cantacuzino, alături de partenera sa Alessia Maria Stoica de numai 13 ani. Cei doi au filmat câteva ore in care s-au jucat și s-au dat în leagăn, însă s-au purtat că doi adevărați profesioniști, având în vedere că au amândoi experiență în fața camerelor.

Puștiul minune a lansat noul videoclip în emisiunea “Vorbește lumea” de la Pro TV și a vrut să dedice această piesă tuturor îndrăgostiților, însă nu ne-a povestit dacă a reușit să fure inima cuiva. Vă invităm să ascultați piesa și să urmăriți videoclipul, iar dacă doriți să-l urmăriti pe David o puteți face atât pe Youtube, căci are un podcast interesant, cât și pe rețelele de socializare.

Citeste si despre:

Românii Richard Stan și Drei, videoclip în Miami cu legendarul Rick Ross
DUMI A Lansat Piesa "5 Dimineața"
NICO face echipă cu Theo Rose pentru melodia "Ascultă-mă"
2Normal feat. What's UP și Emeric Imre, lansează “Regina”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here