David Dobrincu si Cezar Ouatu au inregistrat coverul piesei “Perfect Symphony”

cezar ouatu si david dobrincu
cezar ouatu si david dobrincu

Inca o colaborare de succes si speciala s-a lansat recent. Este vorba de pustiul David Dobrincu, de 10 ani si contratenorul Cezar Ouatu de 41 de ani care au lansat impreuna coverul „Perfect Symphony”, realizata dupa Ed Sheeran si Andrea Bocelli.

Videoclipul s-a filmat chiar de ziua micutului David, filmarile au avut loc la NOR Sky Casual Restaurant unde au lucrat timp de 3 ore. Totul a decurs natural, a fost o chimie extraordinara intre cei doi artisti iar in videoclip exista si o invitata speciala. Este vorba de Alessia Maria Stoica care are 11 ani o fetita foarte frumoasa care este model si este si ea foarte talentata la canto dar si la actorie.

cezar ouatu cu david dobrincu si alessia - imagine din videoclip
cezar ouatu cu david dobrincu si alessia – imagine din videoclip

Videoclipul a fost lansat la emisunea „Vorbeste lumea” de la Pro TV iar Cezar Ouatu a publicat urmatorul mesaj pe pagina lui de facebook cu o zi inainte. “Eu atât vă spun … Vorbeste lumea că mâine pe PRO TV va avea loc premiera piesei “Perfect Symphony” într-o versiune, interpretare unică și nouă alături de carismaticul, talentatul si expresivul David Alexandru Dobrincu! Tot mâine vom lansa și clipul oficial pe canalul meu de youtube : www.youtube.com/CezarOfficial P.S. Scenariul si regia clipului oficial îmi aparțin! … “

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here