DDY Nunes și Jessica D au lansat videoclipul piesei „Papi Chulo“

“Papi Chulo”, cea mai “fierbinte” colaborare a verii, îi are ca protagoniști pe MC-ul de origine portugheză DDY Nunes și pe frumoasa Jessica D.

ddy nunes jessica d videoclip papi chulo

După ce a ajuns să fie omniprezent pe ecranele televiziunilor muzicale și pe frecvențele posturilor de radio cu piesa “Kamelia”, interpretată alături de Akcent și Lidia Buble, DDY Nunes revine cu un nou single produs împreună cu Boier Bibescu și Stella, ce rezonează perfect cu petrecerile cu iz senzual și picant care de-abia încep.

Videoclipul a fost filmat pe insula Thassos din Grecia și prezintă drumul lui DDY spre obiectul pasiunii sale. Acesta are un parcurs care îi pune la încercare capacitățile fizice, fapt ce s-a simțit și în timpul filmărilor. “A fost o cursă demnă de un adevărat Fort Boyard – am alergat pe stânci, am mers cu ATV-ul prin livezi de măslini și pe plaje sălbatice și am înnotat în golfuri ascunse de ochii tuturor, escaladând pereți abrupți de piatră alături de întreaga echipă”, a povestit DDY.

Clipul este o premieră, fiind lansat online la calitate ultra HD, și a fost realizat de NGM (regie: Bogdan Păun, director de imagine: Alexandru Mureșan), echipa responsabilă și de videoclipuri ale altor artiști de top dintre care putem aminti Raluka, Akcent, Maxim sau Radio Killer.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here