Ddy Nunes, Vibe Drops și Eila au lansat videoclipul melodiei „Paris love“

Ddy Nunes revine cu un nou videoclip, „Paris love”, în colaborare cu Eila și Vibe Drops, videoclip regizat de Bogdan Musteață (The Brothers M). „Paris love” reprezintă prima piesă în limba maternă a lui Ddy, franceza.

Coperta Paris love

„Într-o zi am primit de la Vibe Drops negativul și versurile despre o iubire din Paris. Acestea m-au inspirat să fac prima mea piesă în limba franceză . Franceza este limbă mea maternă, mă bucur mult de cum a ieșit piesa și că am avut plăcerea să lucrez cu niște oameni talentați precum Vibe Drops și Eila. Întodeauna am făcut ce am simțit și sper să le placă fanilor noștri. Piesa vorbește de doi indrăgostiti și despre valorile care, din păcate, s-au pierdut în ziua de azi iar din păcate de cele mai multe ori banii vorbesc înaintea sentimentelor”, a declarat DDY Nunes.

„Îl cunoșteam pe Cătălin alias Vibe Drops de mult timp însă nu am avut ocazia să colaborăm. Ne-am întâlnit la studio în cele din urmă și așa a luat naștere piesa „Paris Love”. E o piesă care m-a inspirat încă de la prima ascultare. DDY Nunes a completat piesa perfect, nici noi nu ne-am așteptat să iasă atât de bine. Sunt foarte încântată de această colaborare și de cum a ieșit piesa. Sper să vă placă și vouă!”, a adăugat Eila.

„Am dorit foarte mult să fac ceva diferit și cu un alt sound,ceva mai fresh.Și ca totul să fie potrivit și perfect aveam nevoie și de voci speciale și diferite.Sunt sigur că Eila și DDY Nunes au fost alegerea perfectă pentru ca „Paris Love” să fie completă și să sune cu totul special.Sunt doi artiști minunați și mă bucur nespus de mult că am avut ocazia să lucrat împreună la această piesă.Eu cred că rezultatul final vorbește de la sine!”, a concluzionat Vibe Drops.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here