Delia a lansat, alături de Macanache, videoclipul melodiei „Rămâi cu bine“

Nu mai e de mult un secret că Delia poartă etichetă de cea mai originală artistă din România. Artista lansează acum, alături de Macanache, piesa „Rămâi cu bine“ („Rămâi cu mă-ta“).

delia macanache ramai cu bine ma-ta videoclip

„Piesa ‘Rămâi cu bine’ este inspirată din realitatea cotidiană, dar țin să precizez că nu este inspirată din viața mea, căci nu am avut probleme cu nicio mamă. Are un sound anii ’90, cu un clip în care se găsesc niște flashback-uri din copilăria noastră, din cartier. În clip, rolul mamei este jucat chiar de soacra mea, de care sunt tare mândră, căci are calități de actriță. Colaborarea este cumva neașteptată de public, dar eu îmi doream foarte mult să cânt cu Maca. Cochetam de mult cu ideea asta și i-am trimis un ghid audio cu piesa, i-a plăcut foarte mult, și-a scris versurile pe partea lui și gata piesa! Melodia este compusă de mine, muzică și text, iar orchestrația a făcut-o Alex Cotoi și sunt foarte mândră de ce a ieșit. Consider că această prescurtare, mă-ta, e un cuvânt foarte frumos. Putea fi fiică-ta, putea fi tac-tu, dar, fiind vorba de mama, se numește mă-ta“, a spus Delia.

„Melodia s-a născut din creativitatea Deliei. Ea mi-a trimis un demo cu ea cântând la pian refrenul și linia melodică. Și na, într-o zi ne-am întâlnit la studio, am mers, am scris niște versuri și am făcut instrumentalul cu ajutorul fratelui Alex Cotoi. Am mai revenit odată la studio să cizelăm melodia și cam aia a fost. Eu simt cumva că e o problemă a tuturor cuplurilor cu mamele soacre și chestii de astea. Sperăm că o să fie o melodie plăcută pentru toată lumea“, a adăugat Macanache.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here