Delia a lansat videoclipul melodiei „Fata lu’ tata“

Delia lansează single-ul “Fata lu’ tata”, piesă compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Alex Cotoi. Artista a mai colaborat cu Carla’s Dreams atât pentru “Cum ne noi” (featuring), dar şi “Da, mamă”, ambele hituri incontestabile în România.

Delia - Fata lu' tataVideoclipul piesei “Fata lu’ tata” a fost filmat şi regizat de Alex Ceauşu, cu care Delia a mai colaborat pentru “1, 2, 3, 4”, “Rămâi cu bine” sau “Verde Împărat”. De look-ul Deliei în clip s-au ocupat Diana Ionescu (make-up), Alex Sarghe (hair), Hilke Muslim (styling) şi Cristina Săvulescu (ţinute).

Delia a lansat anul acesta “Rămâi cu bine” cu Macanache, o colaborare inedită care s-a bucurat de aprecierea publicului şi care are aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, artista este featuring şi pe single-ul The Motans-“Weekend”, care a fost locul 1 pe radio şi TV în România, cu peste 22 de milioane de vizualizări pe YouTube. În plus, Delia a lansat albumul “Live” care include hiturile artistei: “Cum ne noi”, “Da, mamă”, “Cine m-a făcut om mare”, “Ce are ea” şi a susţinut trei zile de concerte la Sala Palatului, evenimente sold out sub conceptul “Psihedelia”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here