Delia Rus a lansat melodia „Inimi străine“

După o vară încărcată în care a colaborat cu Karo şi Doddy pe single-ul “Tot mai departe” şi a concertat la premieră filmului Atomic Blonde, Delia revine astăzi cu o nouă lansare solo, o melodie pe care a cântat-o în premieră live pe scena Media Music Awards.

Delia Rus Inimi Straine“‘Inimi străine’ este un punct de final, un punct pe care nu am avut curajul să îl pun. Piesa este despre o oarecare trădare, atunci când ajungi în braţele altcuiva şi înlocuieşti tot ce ai avut în trecut cu o inimă nouă, “o inimă străină”. Cuprinde mai multe stări, pentru că eviţi să pleci uneori, atunci când iubeşti, dar nici nu poţi sta şi nu ştii ce poţi ierta şi ce nu. Dacă e posibil să iubeşti doi oameni în acelaşi timp, atunci “inimi străine” este despre asta. Compromisurile pe care le faci pentru a fi pe placul celuilalt trec nevăzute atunci când alegi un alt suflet şi devine greu. Cine trădează pe cine, cine iubeşte pe cine, este irelevant atunci când iubirea dispare şi rămân orgoliile. Ea şi-a pus destinul în mâinile lui, poate într-un mod obsesiv, aşa că în final şi ea are nevoie să fie iertată”, a spus Delia Rus

“Inimi Străine” a luat naştere în cadrul TIMC (Transfăgărăşan Internaţional Music Camp), tabăra internaţională de muzică organizată de Roton, piesa fiind scrisă de Delia Rus alături de Pink Elephant.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here