Diana Delis şi VisionMod au lansat videoclipul piesei „Tu nu ai inimă“

Este tânără, talentată, frumoasă și promite mult. După cincisprezece ani de experiență muzicală şi participare la evenimente importante din viața oamenilor, artista Diana Delis prezintă prima piesă intitulată “Tu nu ai inimă”!

Diana Delis

Cântăreața din inima munților Parâng ai Văii Jiului, ne duce într-o lume cu versuri care ating sufletul oricărei persoane, pe ritmuri ale momentului.

Scopul urmărit cu această piesă este atingerea fiecărui suflet cu versurile acesteia și atragerea atenției asupra poveștii celor doi, pe care videoclipul o redă. Povestea celor două personaje este foarte interesantă. Scoate în evidență importanța comunicării în cuplu, respectiv faptul că greșeala nu trebuie văzută şi criticată numai la celălalt, ci trebuie observată şi remediată de asemenea la propria persoană.

“Este o poveste tristă, dar de asemenea ştiu că mulți dintre noi se regăsesc în această situație. Trebuie să luptăm. Dacă am căzut, trebuie să ne ridicăm. Încercând să înțelegem ceea ce se întâmplă şi să acceptăm situația în care ne aflăm, putem trece mai ușor peste orice. Eu sper ca fiecare vers să ajungă la sufletele voastre, pentru că la al meu au ajuns…”, spune Diana Delis despre noul single.

Producătorul piesei este compozitorul Eduard Cîrcotă, iar videoclipul este realizat de regizorul Ciprian Strugariu, care a colaborat cu Andreea Bălan si mulți alți artişti cunoscuți din showbizul românesc.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here