Diana Obada a lansat melodia “M-am indrăgostit”

dianaobada
dianaobada

Solista din Republica Moldova Diana Obada a lansat recent cea mai nouă piesă din repertoriul său care se numeste “M-am Îndrăgostit”. Textul și melodia aparțin Dianei, iar aranjamentul este realizat de interpretul și producătorul EL Radu și colegul lui din Spania, “The Master Of The Sound”. Cantautoarea este extrem de mulțumită de produsul final, afirmând că această piesă este ca o intersecție muzicală, este vorba de un nou nivel la care a aspirat mereu și spre care va tinde în viitor.

Atunci când a compus piesa, inițial au apărut câteva acorduri la chitară, instrument pe care vrea să-l stapaneasca  bine pe viitor, iar versurile, la fel, s-au născut foarte repede, imediat după demo-ul instrumental.

“M-am Îndrăgostit” a avut o prezentare oficială la un post TV din Republica Moldova, dar și la un post de radio. Diana Obada a debutat în 2013 cu piesa “Omule, tu pleci în lume”, pe parcursul anilor a mai publicat și două cărți cu poezii pentru copii: “Patru anotimpuri, patru surori” și „Pentru tine, Mamă”. Pentru toamna acestui an Diana promite multe alte surprize muzicale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here