DiezZ şi Cristina Vasiu au lansat videoclipul melodiei „Scurtmetraj“

Poveştile de dragoste inspiră; chiar şi cele cu un final trist. “Oare m-ai iubit cum te-am iubit eu?!”. Poveştile de dragoste inspiră creaţii cinematografice. Ce simplu ar fi dacă noi am fi scenariştii propriului nostru film. Şi chiar dacă ajungem să îl creăm, acesta va fi perceput diferit.

ScurtmetrajIntensitate, sensibilitate, fragilitate sunt elementele unei poveşti cinematografice, inspirate din iubire, din lipsa ei, şi din dorinţa unui nou început, în care cei doi artişti, DiezZ şi Cristina Vasiu, joacă rolurile principale.

“Pentru mine, această piesă reprezintă un pas important atât în carieră, cât şi în viaţa mea personală. Textul piesei este unul inspirat din realitatea tristă a cuplurilor care tocmai au încheiat o relaţie, dar totodată are şi o notă de optimism ‘dacă dragostea-i pierdută, caut-o mereu’. Mă bucur mult că am avut ocazia să colaborez cu Cristina Vasiu, o voce foarte bună, expresivă! Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au luat parte la realizarea acestui proiect, echipei Rolla7 Production şi, nu în ultimul rând, managerului meu Marius China!”, declară DiezZ.

“Sunt foarte fericită, pentru că am reuşit să finalizez piesa asta, în colaborare cu băieţii de la Sprint Music şi DiezZ. S-a întâmplat totul foarte repede, Marius China mi-a arătat piesa pe telefon, mi-a plăcut şi în următoarele zece minute, am fost la studio să tragem voci! Toată lumea a fost încântată de rezultat şi, la scurt timp, am realizat un clip reuşit, din punctul meu de vedere, în care am încercat să punem în scenă o poveste de iubire complexă, care nu se termină cu un happy-end, ci cu o luptă de trăiri şi sentimente profunde între cei doi! Atunci când crezi că totul s-a pierdut, caută dragostea în continuare”, declară Cristina Vasiu.

O coproducţie Cat Music şi Sprint Music, single-ul “Scurtmetraj” este compus de către Alexandru Serbu (Bolero), Ester Alexandra Creţu, Emanuela Oancea, Roberta Chicoş şi DiezZ. Videoclipul este regizat de către Andrei Stoian şi a fost filmat pe parcursul a două zile, atât în Bucureşti, cât şi la mare.

“Vreau să le mulţumesc celor care au avut încredere în mine, echipelor Sprint Music şi Cat Music. Mulţumesc Manuela Pungan, Luiza Negrilă şi Marian Vasilescu, pentru vestimentaţiile noastre, regizorului Andrei Stoian şi Cătălin Popescu (Grassu) şi, nu în ultimul rând, iubitului meu Adrian Verzilă, care este necondiţionat alături de mine în orice lucru pe care doresc să îl fac. Fără ei nu aş fi putut face lucrurile atât de bine şi mă înclin în faţa lor”, adaugă artista.

Cristina Vasiu a participat anul acesta la Selecţia Naţională Eurovision, cu piesa “Nowhere”. Înainte de participarea la Eurovision, frumoasa artistă a participat în cadrul concursului tv – Vocea României şi colaborat cu DJ Sava (“2.2 Story”) şi Mika Moupondo (“Nu pot uita”), iar în urmă cu un an lansa single-ul “Vara se poartă single”.

Născut în Constanţa, DiezZ a început să studieze pianul de la vârsta de 7 ani. Apoi, la 14 ani, a început să se orienteze către hip-hop şi a susţinut numeroase concerte. Momentan, este student la secţia “Compoziţie – Muzică uşoară”, din cadrul Conservatorului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here