DJ Project a lansat, alături de Ela Rose, melodia „Sevraj“

După ce Adela Popescu a rămas însărcinată şi a trebuit să se retragă, după patru ani, din colaborarea cu DJ Project, Gino Manzotti şi DJ Maxx au fost nevoiţi să-şi caute o nouă solistă.

DJ Project feat Ela Rose sevraj

Cei doi băieţi, împreună cu managerul trupei, Emil Burloi, au decis că cel mai bine se potriveşte Ela Rose, o tânără solistă cu succese muzicale notabile nu doar în ţară, ci şi în străinătate.

„Vedeţi, longevitatea artistică îţi aduce nu doar bucurii, ci şi probleme. Uneori, solistele rămân însărcinate. La noi, s-a întâmplat tot timpul! Am ales-o pe Ela Rose nu pentru că o cunoşteam, ci pentru că ea ne-a arătat că poate să cânte cel mai bine piesele din repertoriul nostru. A trebuit să refuzăm multe alte fete cu voci bune, pentru simplul motiv că ele nu puteau cânta aşa cum ne dorim genul de muzică pe care noi îl facem. Pentru noi, este foarte important ca, de-a lungul timpului, publicul să nu simtă o foarte mare diferenţă în felul în care sună piesele noastre interpretate de o solistă sau alta“, a spus Gino Manzotti.

„Sunt bucuroasă şi onorată că cei de la DJ Project au avut încredere în mine şi mi-au propus o colaborare atât de apropiată. Mă voi strădui din toată inima să le arăt că nu s-au înşelat“, a adăugat Ela Rose.

Noul single, „Sevraj“, este compus de Kazibo Music (Alex Pelin, Ovidiu Baciu) şi Gino Manzotti.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here