DJ Project a lansat, alături de Elena Gheorghe, videoclipul melodiei „Duminică“

DJ Project colaborează cu Elena Gheorghe și lansează piesa și videoclipul „Duminică“. Muzica și versurile sunt compuse de Gino Manzotti și Alex Pelin, iar orchestrația îi aparține lui Cristian Tarcea și lui Andy Platon.

dj project elena gheorghe duminica videoclip

Videoclipul melodiei a fost regizat de Alex Ceaușu, iar filmările au durat două zile și s-au desfășurat în Almeria (Spania) și în Vama Veche (România).

„În urmă cu doi ani, am ascultat prima oară ‘Duminică’ și m-am îndrăgostit pe loc. Este o piesă foarte frumoasă, cu versuri profunde, însă nu găseam sound-ul potrivit. Anul acesta m-au sunat băieții de la DJ Project și mi-au propus această orchestrație, care se potrivește perfect. Astfel ‘Duminică’ a ajuns din nou la mine. Eu cred că nu artistul alege piesa, ci piesa alege artistul“, a spus Elena Gheorghe.

„’Duminică’ este o melodie tare dragă nouă, în care ne regăsim cu toții. Este prima oară când colaborăm cu Elena Gheorghe și ne place foarte mult cum a ieșit piesa! Elena este una dintre cele mai bune voci din România, o artistă care se implică trup și suflet în munca ei“, au încheiat băieții de la DJ Project.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here