DJ Project și Andia își bucură fanii cu o nouă piesă de ascultat pe repeat

Fiecare piesă pe care o lansează devine hit și se regăsește în topuri, iar versurile lor sunt fredonate de milioane de oameni. DJ Project, trupa care de 20 de ani face muzică la cel mai înalt nivel, lansează astăzi, feat. Andia, o nouă melodie – “Slăbiciuni”, scrisă de Alex Pelin și compusă de Radu Pompeiu Bolfea, Alex Pelin, Vlad Lucan, Petre Ioachim Octavian și Marius Moga. Producția este semnată de Vlad Lucan, Petre Ioachim Octavian și Gino Manzotti.

Cu un vibe visător, care inundă instat toate simțurile, Slăbiciuni anunță o vară plină de ritm, optimism și emoții puternice.

“Piesa Slăbiciuni este o piesă cu un mesaj puternic, la fel cum e și Retrograd, având o încărcătură emoțională foarte mare. Sunt entuziasmată și aștept cu nerăbdare să fie lansată. Sper să vă placă tuturor și să vă bucurați de ea așa cum ne bucurăm și noi”, a spus Andia.

Versurile sunt redate vizual prin cadre care dau sentimentul de libertate și de evadare, videoclipul fiind realizat de Alex Ceaușu.

La 8 luni de la lansare, piesa Retrograd (DJ Project feat. Andia) este încă în topuri și are peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here