DJ Sava a lansat, alături de Faydee, videoclipul melodiei „Love in Dubai“

DJ Sava, unul dintre cei mai în vogă producători din România, şi Faydee, celebrul artist australian, ne surprind cu o piesă, “Love in Dubai”, cu potenţial de a fi hitul verii atât în România, cât şi la nivel internaţional, ca în cazul hitului “Bailando”.

Dj Sava“Piesa realizată împreună cu Faydee, Love in Dubai, vine după seria colaborărilor cu Raluka, Misha, Connect-R, Alina Eremia şi fiind un artist de renume internaţional, mă onorează. Îmi arată că muzica românească este de calitate şi cu mare potenţial internaţional. Iar colaborarile surpriză nu se încheie aici”, a declarat Sava.

Piesa “Love in Dubai” îmbină perfect sound-ul de club cu cel de radio. Colaborarea cu Faydee, australianul devenit cunoscut în România şi în străinătate după mega succesul “Laugh Till You Cry” feat Lazy J, care a adunat peste 50 milioane de vizualizări pe YouTube, a venit firesc, cei doi artişti colaborează cu aceeaşi casa de discuri-Cat Music.

“Love in Dubai mi-a plăcut de la primul play. Dj Sava este unul dintre cei mai cunoscuţi DJ şi producători din România şi toate piesele semnate de el au devenit hit-uri, deci am acceptat colaborarea imediat. Vă promit că o să dansaţi în vara aceasta pe Love in Dubai”, a declarat Faydee.

Videoclipul piesei “Love in Dubai”, realizat de către Alex Ceauşu, are ingredintele unui videoclip de vară: fete sexy, mare, plaje luxuriante, iaht-uri, o poveste de dragoste, toate acestea pe fundalul exotic al oraşului Dubai.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here