DJ Sava, Alina Eremia şi What’s Up au lansat videoclipul melodiei „Dulce amar“

După colaborări de succes cu artişti precum Raluka sau Connect-R, DJ Sava lansează o nouă melodie însoţită de videoclip, „Dulce amar“, de data aceasta interpretată alături de Alina Eremia şi What’s Up.

dj sava whats up alina eremia dulce amar videoclipPiesa este compusă de Connect-R, DJ Sava şi What’s UP, iar videoclipul este regizat de Alex Ceauşu şi a fost filmat în Bucureşti şi Buzău.

„2015 a fost un an incredibil. Am lansat piesele ‘Te strig’, ‘Bailando’, ‘Amor a Monaco’, am avut un turneu în India, am lansat labelul ‘Bold Tracks’ şi multe alte proiecte de care sunt mândru. Anul 2016, zic eu, va fi şi mai mult de atât“, a spus DJ Sava.

„Mi-a plăcut piesa din prima şi am ştiut că vreau să facem această colaborare. Cred că mix-ul acesta de personalităţi, voci, artişti şi versuri mi-a făcut sufletul să vibreze şi cred că sunt multe persoane care se regăsesc în această poveste ‘Dulce Amar’“, a completat Alina Eremia.

„Iubirea care ţine o viaţă este o balanţă perfectă între dulce şi amar. Mă bucur că fac parte din acest proiect. Pentru mine, într-o piesă, este importantă povestea, iar această piesă o are din plin. Anul acesta este pentru mine anul în care voi lansa multă muzică în diferite stiluri şi sper să fie pe placul tuturor“, a încheiat What’s Up.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here