Doddy a lansat, alături de Ana Baniciu şi Puya, melodia „Iubire sau război“

Doddy, unul dintre cei mai talentaţi tineri rapperi români, a lansat o nouă melodie, „Iubire sau război“, interpretată alături de Ana şi de Puya, piesa fiind o coproducţie Music Expert Company – Media Pro Music.

doddy ana puya iubire sau razboi

Single-ul prezintă povestea duelului din cadrul cuplului pe care bărbatul şi femeia îl au de înfruntat în numele iubirii. Piesa are o încărcătură emoţională deosebită, este interpretată într-o manieră unică de către cei trei.

„’Iubire sau război’ povesteşte o etapă din viaţa multora dintre noi care au avut sau au o relaţie care a ajuns în etapa aceea în care nu mai există echilibru şi înţelegere, când stările sunt imprevizibile şi se trece foarte uşor de la îmbrăţişări la certuri inutile“, a spus Doddy.

„Iubire sau război“ este compusă de Mahia Beldo şi Doddy în studioul Scandalos Music şi este inclusă pe E.P.-ul cu acelaşi nume, alături de alte două piese noi, un remix şi un videoclip, materiale care vor fi lansate treptat în perioada imediat următoare. Versurile piesei au fost scrise de Doddy şi de Puya, în timp ce de muzică s-au ocupat Claudiu Polk (Doddy), Mihai Boldea (Mahia Beldo) şi Valentin Iliescu.

„Mi-a plăcut această piesă din prima clipă în care am auzit-o, mai ales că m-am regăsit în ea. Cred că oricine se poate regăsi în versurile piesei, la un moment dat. Mă bucur că am colaborat cu Doddy şi cu Puya, m-au primit foarte bine în gaşca lor“, a explicat Ana.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here