Doddy a lansat, alături de Marcel Pavel, melodia „Fără să ştii“

După ce în toamnă a lansat albumul video „De la zero“, Doddy revine cu un nou single, „Fără să ştii“, interpretat alături de Marcel Pavel.

doddy marcel pavel fara sa stii

Piesa a fost creată în studioul Epic Entertainment de Doddy și Peter Zaad, iar regia videoclipului îi aparține lui Richard Stan (RS Media).

„’Fără să știi’ s-a născut din dorința mea de a face ceva unic! De ceva timp mă tot gândeam cum ar suna o melodie în stilul meu, dar în colaborare cu un artist care are un stil total diferit. Așa am ajuns la combinația între hip-pop și clasic. Neînțelegând de ce nu a încercat nimeni această combinație, am ales un tenor, dar nu orice tenor, ci pe Marcel Pavel. Pentru mine, el reprezintă cea mai mare voce românească a muzicii clasice și, sincer, după ce i-am făcut propunerea, m-am așteptat la un refuz politicos din partea lui. Am rămas șocat de acceptul lui, plăcerea și compatibilitatea din acest proiect. Nu în ultimul rând, aș vrea să-i mulțumesc lui Richard Stan, nu doar pentru faptul că e regizorul și partenerul meu în lupta aceasta cu industria muzicală, ci și pentru faptul că are mereu încredere în mintea mea bolnavă muzical“, a spus Doddy.

„Am fost contactat într-o zi de Richard Stan, regizorul și coproducătorul acestui proiect muzical, care mi-a propus să înregistrez o piesă alături de un artist hip-pop. După ce am ascultat piesa, în sinea mea am știut că acest stil muzical era puțin atipic pentru mine! Cu toate acestea, eram curios cine a compus-o și cine va cânta partea de rap, știind sigur că eu nu am să fac acest lucru! Răspunsul l-am primit, îmi amintesc, chiar de la compozitorul piesei: ‘Eu sunt Doddy, cel care va cânta alături de dumneavoastră’. Am rămas puțin surprins de comportamentul său și de stilul de exprimare, pentru că mă așteptam să întâlnesc un tip rebel și plin de sine. Dar, din contră, am întâlnit în persoana lui Doddy un om plin de bun simț și respect! Am acceptat pe loc această colaborare, pe care o consider, de ce nu, o provocare pentru mine“, a completat Marcel Pavel.

Rolurile din videoclip au fost interpretate de actorii Fulvia Folosea, Silviu Mircescu și George Burcea, dar la acest proiect au participat și dansatori de la High Class Dance.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here