Dominique a lansat un nou videoclip la piesa “Ora 3”

După succesul pe care l-a înregistrat cu piesa anterioară (“Răzbunătoare”), Dominique se prezintă în fața publicului cu noul single “Ora 3” în care își cântă povestea de dragoste.

“Ideea piesei “Ora 3” a fost inspirată dintr-o experiență personală, într-un moment oarecum neașteptat. Când oamenii din jurul meu dansau în club, eu m-am simțit inspirată, am scos telefonul și am început să îmi aștern sentimentele în versuri. Este o piesă intimă și tocmai din acest motiv, cred că oamenii se vor regăsi în mesaj”, a declarat Dominique.

Odată cu lansarea acestei piese, Dominique a anunțat și nouă colaborare cu “The One Records”, un label nou și fresh pe piața din România, reprezentat de o echipă cu vastă experiență în domeniul muzicii.

“Cu cei de la TheOneRecords a venit totul natural. Când întâlnești oameni cu care rezonezi, știi ce este de făcut. Și bucuria este imensă când sentimentele vin din ambele părți”, a spus artista.

dominique videoclip nou
dominique videoclip nou

Videoclipul poartă semnătura echipei Mau Creative, echipă cu care Dominique a colaborat și la clipurile anterioare. Imaginile videoclipului surprind poveștile mai multor cupluri împinse de societate să se desprindă.

“Când vine vorba despre iubire, nu există limite sau bariere”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here