Don Baxter și Smiley au lansat videoclipul melodiei „Statul“

Tonică și pozitivă, piesa „Statul” tratează într-o manieră satirică o situație în care e foarte probabil să ne regăsim mulți dintre noi. Piesa nu este un „elogiu” adus statului degeaba, așa cum am fi tentați să remarcăm, ci încearcă să încurajeze o atitudine proactivă a oamenilor.

don-baxter-smiley-statul-3

Deși vorbeste despre “stat”, noul single al lui Don Baxter este lansat în contextul în care artistul revine pe piața muzicală cu un proiect personal, după o perioadă relativ lungă de absență în care l-am putut vedea doar în featuring-uri cu alți artiști.

“E paradoxal faptul că am scris o piesă despre statul degeaba tocmai când m-am reapucat de treabă. Piesa este, totuși, un pamflet și trebuie tratată ca atare. Mesajul trebuie citit printre rânduri: lucrurile nu se mișcă stând degeaba. Tuturor ne place să ne amăgim cu ideea că merge treaba oricum, dar chiar trebuie să muncești și să te agiți dacă vrei să ajungi undeva”, a afirmat Don Baxter.

Clipul piesei este produs de HaHaHa Video Production, în regia lui Ionuț Trandafir, iar filmările au avut loc la studiourile din Buftea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here