Done – piesa cu care Minelli ataca topurile la inceput de an

Pascal Junior și Minelli încep anul 2020 cu o piesa “Done”, o colaborare muzicala in premiera


Vocea artistei Minelli capătă valențe noi pe piesa Done, compusă împreună cu Pascal Junior. Un sound nou, alaturi de o linie melodică ritmată și un instrumental care duce cu gândul la un film de aventură – acestea sunt elementele care fac din Done o melodie care poate ajunge repede in topuri.“Am incercat o abordare diferita, astfel incat piesa sa se potriveasca oricarui playlist, oricarui mood sau oricarui vibe, iar Minelli a inteles perfect directia in care voiam sa merg”, a declarat Pascal.

Muzica a fost compusă de Minelli și Pascal Junior, textul de Minelli, iar producția de Pascal Junior. “Când exista un vibe bun, cum a fost când m-am văzut cu Pascal la studio, piesa iese repede și colaborarea e super fresh”, a spus Minelli.

Pascal Junior este un DJ și un producător cu background muzical în UK, care aduce mereu ceva nou în muzica pe care o compune și produce.

Minelli a depășit numeroase recorduri cu piesa Mariola, devenind Shazam România #1, weekly radio chart #2, TV chart #2 și a fost auzită de nenumărate ori la cele mai mari radiouri din țară. Melodia a intrat în topul Shazam România încă din prima săptămâna de lansare, ajungând direct pe poziția a cincea. Mai mult, Mariola este unul dintre hit-urile cele mai cerute în cluburile românești, fiind promovată și internațional.  Piesa a avut succes în UK, Franța, Bulgara, Cehia, Rusia.

Cei doi se află la prima colaboare muzicală. Pascal Junior a obținut recunoașterea internațională prin piesele sale, fiind extrem de apreciat în țări precum Germania, S.U.A, Anglia, Olanda, Australia și Turcia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here