Donk a lansat, alături de Sarah JSun, un lyric video pentru melodia „Summer feeling“

Donk, interpretul piesei „Summer feeling“, vine cu un stil fresh de vară, un cocktail de cuvinte, sentimente şi un sound nebun! Piesa este în colaborare cu Sarah JSun, iar cei doi s-au gândit să deschidă sezonul estival cu o piesă făcută elegant să transmită bunădispoziţie!

Donk“‘Summer feeling”, este o piesă făcută să uiţi de griji şi să te amuzi de lucrurile simple din viaţa de zi cu zi, lucru pe care îl putem înţelege şi din lyric video”, a spus Donk.

Donk s-a remarcat prin simplitate şi perseverenţă, acesta plănuieşte să mai lanseze cel puţin 3 piese până la sfârşitul verii şi în acelaşi timp îşi începe şi Campania de promovare a noului single “Summer Feeling” , care va fi plină de mister şi senzaţii tari!

“Am vrut să accentuez senzaţia de relaxare şi bună dispoziţie a piesei prin acest lyrics video, aşa că am fost natural, fără fiţe, aşa cum trebuie să fim în fiecare zi. Piesa este una de suflet pentru mine, mă relaxează de fiecare dată când o cânt, îmi trezeşte un sentiment de bucurie şi libertate. Sper să reuşesc să vă transmit şi vouă această senzaţie”, a mai spus Donk. Piesa este compusă şi produsă de Donk împreună cu Mircea Prusan.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here