joi, iulie 18, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIDorian Popa a lansat videoclipul melodiei „Ghinionist“

Dorian Popa a lansat videoclipul melodiei „Ghinionist“

Dorian Popa lansează piesa „Ghinionist”, coloana sonoră a filmului „Ghinionistul”, din distribuţia căruia face parte.

Dorian Popa

Noi, românii, credem în noroc şi ghinion, ne bazăm pe noroc în tot ce facem şi dăm vina pe ghinion pentru toate eşecurile. Regizat de către Iura Luncaşu, filmul „Ghinionistul” punctează exact aceste detalii, este despre haz de necaz şi va avea premiera în cinematografe pe 8 decembrie.

Piesa este compusă de Ionuţ „Papu” Bacula şi Vlad Manolache. Pentru proiectul video, Dorian a lucrat din nou cu Iura şi, pe lângă cadre exclusive din film, putem vedea şi cadre pe care Dorian le-a filmat separat, în Reşiţa, pentru a se potrivi cu scenariul filmului.

Din distribuţia filmului prin care Iura Luncaşu se reîntoarce la comedie, fac parte Gheorghe Visu, Diana Dumitrescu, Vlad Logigan, Ruby, Augustin Viziru, Sânziana Tartă, Virgil Iantu, Codin Maticiuc, Levent Sali etc.

„Am aşteptări mari de la ‘Ghinionistul’, pentru că am o dorinţă uriaşă de a continua în zona asta de film independent. Mai mult, consider că am datoria de a încerca să aduc cât mai mulţi oameni în sala de cinema, aşa că am mizat pe comedie şi sper că cel puţin din perspectiva genului, a scenariului şi nu în ultimul rând a distribuţiei excepţionale, ‘Ghinionistul’ să convingă publicul că cel mai bine ne pricepem să râdem”, declară Iura Luncaşu.

„Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil a unui tânăr talentat care trebuie să înveţe să se bucure din nou de viaţă. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premieră în cinematografele din ţară pe 8 decembrie.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.