Dorian Popa şi Ruby au lansat videoclipul melodiei „Sare pe rană“

Dorian şi Ruby, doi artişti foarte apreciaţi de publicul din România, vin cu o nouă colaborare, mult aşteptată de fanii acestora. Dorian este un artist care s-a făcut remarcat prin piesele sale fresh şi originale care au stârnit uşor interesul tinerilor din România.

Dorian PopaSound-urile actuale din piesele lui Ruby se completează perfect cu stilul muzical al lui Dorian. Această colaborare, cu un tillu reprezentativ, promite să aibă un real succes.

Piesa celor doi transmite un mesaj plin de emoţie şi surprinde o poveste de dragoste tristă, încărcată de regrete. Se pare că dragostea dintre cei doi îndrăgostiţi a devenit foarte dureroasă şi sentimentele care îi bucurau odată, azi par să le aducă multă suferinţă.

“Pentru această toamnă mi-am dorit o schimbare de registu muzical şi am vrut să aduc publicului meu o baladă care să ajungă direct la sufletele ascultătorilor. Mă bucur să fac, din nou, echipă cu Ruby şi sunt convins că sunt foarte mulţi care se regăsesc în povestea pe care noi o cântăm!” a declarat Dorian Popa

Piesa “Sare pe rană” este însoţită de un videoclip în regia lui Roman Burlacă care transpune în imagini povestea de dragoste în care se vor regăsi mulţi ascultători. Versurile care o să inspire întreaga Românie să dea like şi share, fost realizate de Ionuţ Bacula şi Vlad Manolache. Piesa este coproducţie MediaPro Music/Cat Music România.

Videoclipul a avut parte de o lansare spectaculoasă realizată în cadrul primei conferinţe digitale moderată de Cabral Ibacka cabral.ro. Fanii au putut vedea această conferinţă live pe canalul de Youtube MediaPro Music.

“Sunt super fericită că lansăm a treia piesă împreună! Eu şi Dorian am “împlinit” aproape 80 de milioane de vizualizări pe Youtube cu cele două piese pe care le-am lansat anterior: “Lasă cucu-n pace” şi “Bună, ce mai zici?”. Viteza cu care au ajuns să fie puse la suflet de oameni ne-au dat încredere să continuăm colaborarea asta super mişto şi să lansăm azi “Sare Pe Rană”. Bucuria mea este dublă pentru că #sareperana este piesa la care au lucrat prieteni vechi şi dragi de ai mei, Papu şi Vlăduţ de la trupa Zero!”, a spus Ruby.

Dorian Popa a devenit cunoscut odată cu apariţia în serialul “Pariu cu viaţa” alături de colegii săi din Lala Band. A avut roluri şi în alte seriale precum”O nouă viaţă” şi “Alisia care ştie totul”. Dorian s-a făcut remarcat cu piese precum “Cât trei”, “Pe placul tău”, “Dragoste nebună” cu Jo, “Nimeni altcineva” cu Corina, “Bună, ce mai zici?” cu Ruby, “Trofeu” cu Eliza, “Memorii, “Buze” cu What`s UP sau “Mă ai la suflet” cu Rita.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here