Dr. Mako şi Alice S. au lansat melodia „My kiss“

După piesele lansate alături de Oana Radu, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, Dr. Mako revine cu single-ul “My kiss” (feat. Alice S), o piesă dance, cu influenţe deep house, în ton cu primăvara şi vara ce urmează. Piesa este compusă de Dr. Mako şi produsă de artist alături de Cristian Tarcea (Monoir).

Dr Mako si Alice S“Pentru mine, piesa ‘My kiss’ reprezintă de fapt o revenire la muzica de club, o dragoste mai veche. Vocea Alinei Statie se potriveşte perfect cu sound-ul piesei, iar ‘My kiss’ este o piesă care te duce cu gândul la vacanţă, care-ţi dă o stare frumoasă şi care te face să visezi”, declară Dr. Mako.

Artistul nu este la prima colaborare cu Alice S. În 2016, Dr. Mako, Alice şi Kalif au lansat single-ul “Luna”, o piesă pop cu influenţe reggae.

“Piesa ‘My kiss’ este a doua piesă în colaborare cu Dr. Mako. De data asta însă, un alt gen, un alt vibe şi, evident, o altă poveste. Pentru mine, este un debut în muzica house şi este o provocare pe care o accept cu plăcere”, adaugă Alice S.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here