Dubla lansare pentru Marian Nistor si Dorina Paraschiv Nistor

 

sotii nistor si sotii stanga

Luni, 2 decembrie, la Magazinul Muzica din Bucuresti, casa de discuri Eurostar a avut parte de o dubla lansare de CD-uri si de carte. Marian Nistor si sotia sa, Dorina Paraschiv Nistor au lansat doua albume si o carte. Primul album se numeste “Nimeni nu ne desparte” si este un album Formatia Savoy Best 9 si al doilea se numeste “Doi colindatori romantici”, ambele fiind lansate la Eurostar, casa de discuri a sotilor Venera si Paul Stinga.

La lansarea care a fost prezentata de celebrul Octavian Ursulescu, au mai participat si alte vedete printre care Natalia Guberna, Aurel Moga, Titus Andrei si compozitorul Mircea Dragan, nasul de cununie al sotilor Nistor. Cei doi vesnic indragostiti au primit si cateva cadouri, unul dintre acestea fiind un tablou pictat de Traian Nica Țuckman, cel care le-a daruit tablouri si Corinei Chiriac sau lui Marius Teicu.

tort octavian ursulescu
tort octavian ursulescu

Mai mult, sotii Nistor au mai primit si alte cadouri foarte dulci. Gratie celor de la cofetaria online Doux Art, au primit un tort cu un mesaj emotionant. Insa nu au fost singurii care au primit acel cadou dulce. Si prezentatorul evenimentului, indragitul Octavian Ursulescu a primit si el un cadou similar de la aceeasi cofetarie. Darul l-a luat prin surprindere, caci nu se astepta la un asemena cadou. S-ar parea ca aceasta a fost cam ultima lansare discografica a celor de la casa de discuri Eurostar, care vor intra intr o vacanta pina la inceputul anului viitor.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here