După 6 ani de relație, AVA si Dorian lansează primul single împreună

AVA & Dorian

A doua piesă de pe cel mai nou EP al AVEI, surprinde chimia dintre parteneri și legătura strânsă dintre aceștia. „Vrei nu vrei” este despre tachinarea dintre el și ea, despre potrivirea și iubirea din priviri.

Clipul îi înfățișează pe AVA și Dorian într-un context urban unde comunică prin gesturi și priviri și unde simt fiorii dragostei la fel ca la începutul relației. „Mă bucur de faptul că am făcut o piesă împreună, că am făcut-o atunci când a fost natural şi am simțit să o facem şi cred că e un track foarte sincer despre doi oameni care se iubesc şi care iubesc muzica.” –  a spus Dorian despre noul featuring cu AVA.

„Mi-am dorit foarte mult această colaborare și uite că a venit momentul ei. Este o piesa cu un vibe pozitiv, reală, care descrie o relație dintre 2 tineri ce împart iubirea sub toate formele ei.” – a declarat AVA.

AVA este artista care s-a remarcat la Vocea României și care până să se dedice carierei sale solo a colaborat cu artiști precum: Andra, Delia, Loredana, Damian Drăghici, Sișu, Puya, Antonia, Feli, Alex Velea, Miru și Smiley, alături de care a colaborat timp de 6 ani.

„Emoții” este al doilea EP din carieră după debutul cu „27”. În prezent, AVA are propria școală de canto – Music City și este cea care a pus bazele label-ului Sonus Records alături de Mihai Grecan.

Dorian este compozitor și artist, bine-cunoscut pentru proiectul Shoeba, care a câștigat discul de aur pentru vânzările internaționale, pentru hitul din 2014 – „Mare Albastră”, dar și pentru colaborările din industria muzicală cu Smiley, Alexandra Stan, Shift, Sore, Feli, Andra și mulți alții.

De muzica celui mai nou single al AVEI s-a ocupat artista însăși alături de Dorian Micu și Alexandru Radu (Chopin), iar versurile au fost scrise de Alxandru Radu și Dorian Micu. Piesa este produsă de Alexandru Radu (@kiwisounds), iar producătorul executiv este Casa de discuri Sonus Records.

Citeste si despre:

2Normal și Dr. Mako au lansat o nebunie de piesă ”Beam, Beam”
Radhu, revenire spectaculoasă cu videoclipul piesei ”Latina”
LavBbe, BiBi, Marius Elisei și Azaleea au făcut echipă cu hitmaker-ul Costi pentru o colaborare fresh
Noaptea Pe La 3 - o colabare Satoshi și Carla's Dreams

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here