Ecaterine a lansat videoclipul melodiei „Flăcări în rai“

Ecaterine a lansat cel mai pasional videoclip din cariera ei și single-ul “Flăcări în rai”, o frumoasă baladă de dragoste, cu un aer melancolic.

ecaterine videoclip flacari in rai

Dacă primele sale piese sunt dance, pline de energie și culoare, Ecaterine schimbă registrul muzical și lansează o piesă pop-rock, care confirmă maturizarea sa artistică și în care artista afirmă că se regăsește.

“Mă simt împlinită! Este exact genul de piesă cu care rezonez. Eu sunt o fire veselă, dar și foarte pasională. E lupta cu sinele, pentru că dragostea hrănește și consumă, în același timp”, a declarat  Ecaterine.

Piesa “Flăcări în rai” este compusă în studiourile Kazibo, iar videoclipul este regizat de către Dan Petcan. Pentru filmările videoclipului, care au avut loc pe parcursul a două zile, Ecaterine a trebuit să îndure un frig îngrozitor și să pășească cu prudență într-o casă foarte veche, locul în care s-au filmat o mare parte dintre cadre.

În strânsă legătură cu versurile piesei, în videoclip Ecaterine este în mijlocul unui “rai plin de flăcări”, din care are cu greu scăpare. Însă, întâlnirea cu marea, cea care îi oferă liniștea de care are cea mai mare nevoie, o face să continue să viseze și îi readuce speranța.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here