duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIEcaterine şi Dimitri au lansat melodia „Adrenalină“

Ecaterine şi Dimitri au lansat melodia „Adrenalină“

Cu acordurile de acordeon, un vibe inspiraţional şi versuri care marchează metafora timpului, Ecaterine şi Dimitri ne prezintă „Adrenalină“, o poveste în doi, ce reuşeşte să treacă prin frig, ploaie şi să ajungă la soare.

ecaterine dimitri adrenalina

Melodia „Adrenalină“ este compusă de Ecaterine şi Dimitri, iar versurile sunt scrise de Theea Miculescu. „După un music session în Londra, Dimitri mi-a arătat un beat cu câteva acorduri la chitară, ce m-au inspirat să scriu refrenul piesei. ‘Adrenalină’ are un mesaj pozitiv: orice s-ar întâmpla, noi zburăm peste toate grijile împreună“, a spus Ecaterine.

„Piesa ‘Adrenalină’ a fost compusă în urma călătoriei noastre la Londra, într-o atmosferă londoneză. Iniţial a fost o melodie acustică, foarte simplă, doar cu voce, chitară şi acordeon, cu versuri în engleză. Apoi am făcut şi varianta în română, cu orchestraţia pe care o auziţi acum“, a încheiat Dimitri.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.