Elena Gheorghe și Glance au lansat videoclipul melodiei „Mamma mia“

Elena Gheorghe a lansat, alături de Glance, melodia “Mamma mia”, o poveste filmică, plină de umor şi intrigi amoroase cu atmosferă siciliană, care recrează în detaliu o nuntă din sudul Italiei.

Elena Gheorghe

Versurile melodiei „Mamma mia“ sunt în limba engleză, piesa fiind însoțită de un videoclip în care artista interpretează în manieră actoricească un personaj plin de energie şi sex-appeal, în spiritul temperamental al femeilor din Sudul Italiei. În videoclip, Elena dă contra-replică de rol actorului George Piștereanu, cunoscut publicului pentru rolurile sale din “Eu când vreau să fluier, fluier” şi “Loverboy”, care i-au adus numeroase premii pentru cel mai bun actor la mai multe festivaluri internaţionale de film.

“A fost primul meu clip în care am avut ritmul de muncă şi etapele de lucru ale unui actor de film. M-am pregătit cu ore de actorie şi am lucrat cu regizorul Dan Petcan, cu George Pistereanu şi restul echipei de figuraţie şi actori, exact aşa cum se face pe platoul de filmare. A fost o experienţă artistică superbă, care m-a provocat, mai ales că e vorba de o poveste plină de situaţii comice, dar cu treceri prin foarte multe emoţii”, a spus Elena Gheorghe.

Pentru filmarea clipului “Mamma Mia”, Elena a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, interpretând rolul unei sicilience temperamentale, care are o nuntă cu… prea multe surprize.

“Scenariul acestui clip recreează în cel mai mic detaliu o nuntă din Sudul Italiei “al fresco”; am îmbrăcat şi rochie de mireasă şi am trecut prin toate etapele unui astfel de moment de viaţă. Bine, pe parcursul evenimentului, se întâmplă tot felul de situaţii nebuneşti, iar personajul meu ajunge la o concluzie de viaţă …înţeleaptă: “Thata€™s amore”J. Nu vreau să dezvălui toată povestea clipului, dar vă spun doar că are de toate: picanterii, bârfe, pasiune, Cassanova, de fapt mai mulţi Cassanova J, flirt, palme, umor cât încape şi o …mireasă în bascheţi”, a adăugat Elena Gheorghe.

Pentru “Mamma mia” şi rolul din clip, Elena şi-a construit şi o nouă imagine, evocând şi celebrând senzualitatea şi energia pasională a frumuseţilor din sudul Italiei. “Imaginea mea pentru acest clip este una foarte feminină, solară, mediteraneană şi rolul pe care-l interpretez m-a dus în zona de temperament şi atitudine pe care o admir enorm, a celebrităţilor fără vârstă ale cinema-ului Italian, de la Sophia Loren şi Gina Lollobrigida până la Monica Belluci sau Maria Grazia Cucinotta”, a mai spus Elena.

La creaţia, producţia şi imaginea clipului, Elena a lucrat cu aceeaşi echipă ca şi pentru ultimele ei hituri. ” Am avut alături de mine echipa mea incredibil de talentată, aceiaşi profesionişti cu care am lucrat şi pentru Ecou, Până dimineaţă sau De neînlocuit: echipa Antz, scenariştii clipului, consultanţii mei de imagine şi de coolhunting, regizorul Dan Petcan, directorul de imagine Bogdan Filip, Andra Manea – makeup, XXX hairstyle, Cătălin Enache- stilism şi bineînţeles, casa de producţie CAT MUSIC”, a încheiat artista.

Piesa “Mamma Mia” este o nouă colaborare a Elenei cu compozitorul şi producătorul muzical Laurenţiu Duţă şi este un featuring cu artistul Glance.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here