Elena Gheorghe a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Antidot“

După ce în acest an a mai colaborat cu Naguale („Cutremur“) şi Kaira („Mirror“), Elena Gheorghe lansează un nou single, „Antidot“, care este însoţit de videoclip.

elena gheorghe videoclip antidotVersurile noii melodi a Elenei Gheorghe au fost scrise de Laurenţiu Duţă, în timp ce la partea muzicală artistul a fost ajutat şi de Adi Colceru.

„Este un single care vorbeşte despre toate acele stări pe care le trăim atunci când înţelegem că e un drum fără viitor, atunci când o relaţie a fost complet consumată şi simţi că înnebuneşti, pentru că nu găseşti o soluţie, un antidot pentru toată durerea din suflet“, a spus Elena Gheorghe.

Videoclipul „Antidot“ a fost regizat de Dan Petcan, de scenariu ocupându-se Antz. „Am filmat o zi şi o noapte, a fost o filmare grea, într-o hală industrială, la o temperatură de zero grade. La un moment dat, din cauza efortului şi a frigului, am făcut o contractură musculară şi am avut nevoie de o pauză de o jumătate de oră, ca să fiu iar în formă“, a încheiat artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here