marți, iulie 16, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIF. Charm a lansat, alături de Ligia, videoclipul melodiei „30 de grade“

F. Charm a lansat, alături de Ligia, videoclipul melodiei „30 de grade“

F.Charm a lansat videoclipul noului single „30 de grade“, piesă pe care o interpretează împreună cu Ligia, o tânără de 21 de ani descoperită de managerul – impresar Florin Nedelcu.

fcharm feat ligia - 30 de grade - itunes cover

Videoclipul piesei “30 de grade” a fost filmat în urmă cu două săptămâni, este produs de Red Clover Media în regia lui Alin Surdu, iar filmările, care au durat mai bine de 24 de ore, au avut loc într-unul dintre studiourile din Buftea.

În clip, F. Charm a schimbat mai multe ținute, el alegând să poarte brand-urile preferate de multe dintre vedetele internationale, printre care se numără Lady Gaga, Kanye West sau Kelly Osborne.

„Piesa ’30 de grade’ descrie o relație pe care am avut-o până nu demult, descrie tensiunile și stările de euforie prin care am trecut pe tot parcursul ei. Din punct de vedere muzical este o evoluție pentru mine. Am combinat sitluri ca: hip – hop, pop și muzică clasică pentru a aduce un sound nou“, a spus F.Charm.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.