vineri, iulie 12, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIF. Charm a lansat videoclipul melodiei „Cod roșu“

F. Charm a lansat videoclipul melodiei „Cod roșu“

F. Charm alături de Red Clover Media și Live Artist a lansat videoclipul noului single „Cod roșu”. Piesa a fost produsă de Lanoy Production, regizorul videoclipului fiind Alin Surdu.

F Charm - Cod Rosu

Filmările videoclipului au durat 2 zile, prima locație aleasă a fost Sinaia, la Cota 2000, loc spre care F. Charm a urcat alături de orchestra și echipă. Apoi s-a plecat spre un alt traseu montan, Transbucegi. Acolo, totul s-a desfășurat cu dificultate, din cauza temperaturilor foarte scăzute și a vântului puternic.

A 2-a zi filmările au continuat la Snagov, dupa care s-au încheiat, în zorii zilei, într-o hală aproape de Giurgiu.

“Noul meu single „Cod Roșu” este redat perfect prin imaginile din videoclip, cred că toată munca depusa, tot ce am îndurat, a meritat din plin. Dupa succesul pe care melodia „30 de grade” l-a avut, cred că și noua mea piesa o să vă cucerească inimile, ba mai mult, o să vă trezească multe amintiri. Aștept părerile voastre pe pagina mea de facebook”, a declarat F. Charm.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.