Feli a lansat, alături de Guess Who, videoclipul melodiei „Cântă“

Feli, una dintre cele mai surprinzătoare artiste din România, a lansat o nouă melodie, „Cântă“, o colaborare cu Guess Who. Piesa vorbeşte despre încredere, susţinere şi motivaţie.

„Eu, la un moment dat în viaţă, am fost nevoită să-mi fiu propriul psiholog. Într-o lume în care mulţi ne transformăm în roboţi, nu ne mai dăm voie să simţim, vedem de multe ori partea goală a paharului, muzica mereu m-a pus pe picioare. Mi-am urmat inima şi visul cu răbdare. Muzica, aşa cum am spus-o în repetate rânduri, vindecă! Şi pe mine, şi pe tine, şi întreg globul pământesc. Îi mulţumesc lui Guess Who pentru prietenie, autenticitate şi pentru mesajul lui care a completat perfect «Cântă». De la prima ascultare a instrumentalului, am ştiut că trebuie să fie Guess Who cel cu care voi împărţi piesa“, a spus Feli.

„Cu Feli mă ştiu de mult timp şi o apreciez. E super talentată, e cea mai tare. Mă bucur foarte mult că am scris piesa asta împreună“, a adăugat Guess Who.

Piesa „Cântă“ se regăseşte pe albumul „Eu sunt Feli“ şi a fost compusă de Feli împreună cu Guess Who, Şerban Cazan, Florin Boka şi Constantin Bodea, în studiourile HaHaHa Production, şi lansată în coproducţie cu Cat Music. Videoclipul este regizat de Ionuţ Trandafir.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here