Feli a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Acasă“

Feli, una dintre cele mai iubite artiste din România, lansează piesa „Acasă“. Aflată într-o vacanță în care a redescoperit bucuriile mici, precum răsăritul de soare și apusul sau plimbarea pe malul mării, Feli și-a făcut timp și pentru filmările clipului.

feli acasa videoclip

„Pentru mine, acasă nu ține de un loc. Câteodată, nu ține nici măcar de patul în care dormi. E acolo unde te simți în siguranță. Unde poți să fii tu, fără să-ți analizezi vreo mișcare sau vreo vorbă. Unde ești iubit și acceptat așa cum ești. Și atunci când te găsește jumătatea, fie ea un cunoscut sau un necunoscut, te poate face în câteva secunde să te simți acasă. Pentru că acasă e acolo unde te duce inima“, a spus Feli.

Filmarile clipului au avut loc în orașe mici din Spania, de lângă Valencia, dar și la o moșie autentică din zona rurală. „Inițial am avut o altă idee pentru clip. Voiam un clip de imagine, dar am ales să fac o poveste în care Feli să fie personajul principal, pentru că este foarte talentată și își asumă rapid orice rol. În plus, piesa are un mesaj onest și clar și am realizat că el trebuie pus în valoare în același fel, cinstit si cu credință, așa cum i-a și reușit artistei la filmare“, a explicat regizorul Iura Luncașu.

„Acasă“ este o melodie produsă de HaHaHa Production și Cat Music, iar muzica și versurile poartă semnătura lui Feli.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here