Feli a lansat videoclipul melodiei „Hainele şi carnea“

Feli provoacă la senzualitate odată cu lansarea compoziţiei “Hainele şi carnea”, o pereche de piese cu recomandarea 18+ numai bune pentru primele minute dintr-o noapte de dragoste descătuşată şi fără inhibiţii.

Feli - Hainele si carnea“Într-o noapte de iubire pasională sfâşii întâi hainele şi apoi carnea. “Hainele şi carnea” reprezintă un pachet de două piese pe care eu le văd doar împreună şi îmi place să spun despre ele că sunt cadoul meu pentru iubiţi: 7 minute de preludiu înainte de o noapte lungă şi pasională”, povesteşte Feli care îşi doreşte şi o schimbare de mentalitate odată cu îndemnurile ei 18+.

“Nu ştiu de ce noi, femeile, nu vorbim deschis despre sex, nu îndrăznim să spunem că şi noi ne gândim la asta, că e ceva normal şi sănătos şi e parte din bucuria vieţii. Mi-aş dori ca asta să se schimbe şi să îndrăznim mai mult”, a spus Feli.

În momentul în care a compus cele două piese îndrăgostite, Feli a şi vizualizat o secvenţă ca de film: “O soţie, mamă, aflată într-o permanenţă zonă de confort care uită mereu de ea, de plăcerile şi îndrăznelile ei are un declic şi se hotărăşte să pregătească o noapte sexy pentru ea şi bărbatul său”, ceea ce artista le doreşte tuturor iubiţilor mai vechi şi mai noi, de ziua iubirii şi nu numai.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here