sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIFlorian Rus a lansat videoclipul melodiei „Cel mai lung drum“

Florian Rus a lansat videoclipul melodiei „Cel mai lung drum“

Distanţele până la persoanele iubite nu se măsoară în kilometri, ci în durata drumului până la ei. Acesta este mesajul celei de-a doua piese a lui Florian Rus. Tânărul artist şi-a aşternut pe foaie experienţa trăită la începutul aventurii sale în muzică, când făcea primii paşi în studioul DeMoga.

Florian Rus - Cel mai lung drum

„Cel mai lung drum” povesteşte despre nerăbdarea caracteristică persoanelor care se grăbesc să ajungă acasă, acolo unde sunt înconjuraţi de dragoste.

„În primul meu an în Bucureşti, nopţile mai ales, mă simţeam foarte mic în ditamai oraşul. Prietenii, iubita, familia erau acasă în Târgu Mureş şi într-una din nopţile fără somn mi-a fost atât de dor încât mi-am aruncat ce-am nimerit într-un rucsac, m-am urcat în maşină şi am pornit la drum. Ploua şi într-o parcare am înregistrat sunetul ştergătoarelor ce au devenit ulterior ritmul piesei. Am scris prima variantă de text acolo în parcare. Mi-era atât de dor şi eram atât de nerăbdător încât drumul pe care îl făcusem de sute de ori îmi părea mult mai lung, nesfârşit. Aşa s-a născut”, povesteşte Florian despre cea mai personală piesă a sa.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.