Florin Gherlea – dubla lansare de sarbatori cu colindele “A venit si-aici Craciunul” și “Gazda uita-te la drum”

florin gherlea a venit si aici craciunul
florin gherlea a venit si aici craciunul

Si in acest an tanarul interpret Florin Gherlea ne întâmpină in pragul sărbătorilor de iarnă cu colinde din popor oferite din suflet pentru suflet, cum îi place lui să spună.

În acest an chiar dacă multe lucruri s-au schimbat în viață tânărului artist, dragostea față de muzică și mai ales față de colinde a rămas aceeași. “A venit si-aici Craciunul” scrise de Radu Gyr și colindul “Gazda uita-te la drum” sunt cele mai recente colinde pe care Florin Gherlea le interpretează în acest an.

Tanarul solist are si un mesaj pentru cei care ii asculta muzica: „Din păcate traversăm o perioadă grea la care cu siguranță nu ne-am fi așteptat. Uităm să iubim să iertăm să fim buni unii cu ceilalți la fel cum este și Dumnezeu cu noi. Cu toate acestea Bunul Dumnezeu ne oferă bucuria Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, iar pentru mine acest minunat eveniment mă emoționează profund de fiecare dată încă din copilărie.

Sunt bucuros că și în acest an am ocazia să le prezint tuturor celor care îndrăgesc colindele din popor aceste două minunate colinde oferite din suflet pentru suflet. Chiar dacă contextul este diferit Sfânta Sărbătoare a Nașterii Mântuitorului rămâne cu siguranță neschimbată. Îmi doresc ca pe viitor fiica noastră, Cezara Maria Gherlea de 1 an si 7 luni să ia acest drum al munizcii și bineînțeles de-abia aștept să interpretăm împreună primul nostru colind și să îi predau ștafeta”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here