sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIFlorin Răduță a lansat o nouă melodie, „Cheamă-mă“

Florin Răduță a lansat o nouă melodie, „Cheamă-mă“

După lansarea piesei de debut, intitulată „Mă minți pe față“, Florin Răduță revine cu piesa „Cheamă-mă“. Piesa a fost produsă și compusă în studioul The Farmers, de Andrei Prodan și Claudiu Ursache.

florinraduta-cheama-ma

„Mi-am dorit mult să mă implic total în acest proiect. Am căutat foarte mult o piesă și a fost destul de greu să găsesc un proiect pe care publicul meu îl merită, așa cum este acesta. Mi-a plăcut foarte mult că este o temă universală, în care se poate regăsi oricine, fie că este vorba de iubită sau iubit, părinți, prieteni, familie sau de persoanele de care îți este dor. ‘Cheamă-mă’ este o baladă foarte puternică, cu un mesaj bun”, a spus Florin Raduta.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.