miercuri, iulie 24, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIFormația 3 Sud Est a lansat videoclipul melodiei „Emoții“

Formația 3 Sud Est a lansat videoclipul melodiei „Emoții“

Laurenţiu, Mihai şi Viorel, membrii trupei care a oferit poveşti, trăiri şi sentimente, lansează, alături de Cat Music şi 1Artist Music, un videoclip plin de “Emoţii”, în care îi vedem alături de frumoasele artiste Andreea Banica şi Elena Gheorghe.

3 sud est videoclip emotii

Videoclipul, regizat de Slava Sîrbu, îi prezintă pe cei trei băieţi pe scena Sălii Studio a Teatrului Naţional Ion Luca Caragiale, unde susţin un concert senzaţional, care împărtăşeşte aceeaşi emoţie pozitivă fanilor, de ieri şi de azi.

„Este un clip de imagine, care pune în valoare noua imagine 3 Sud Est, alături de instrumentişti. Aceasta este şi noua formulă de scenă. Mulţumesc Elenei Gheorghe şi Andreei Bănică pentru prezenţă în videoclipul nostru, precum şi lui Slava Sîrbu, cel care şi-a făcut pe deplin treaba ca regizor“, a spus Laurenţiu Duţă.

Surpriza videoclipului este prezenţa divelor Andreea Bănică şi Elena Gheorghe, de data aceasta în rolul de backing vocal al celebrei trupe. În plus, băieţii de la 3 Sud Est sunt acompaniaţi de un band live, care îi va însoţi de acum, în concerte.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.