Formaţia Deepside Deejays a lansat un lyric video pentru melodia „In my heart“

După succesul internaţional din ţări precum Rusia, Turcia, Spania, Tunisia şi Maroc, băieţii de la Deepside Deejays se pregătesc să cucerească din nou topurile cu o producţie ce promite să devină curând hitul anului 2014, „In my heart“.

Deepside Deejays melodia in my heart

Melodia este compusă de Alstani Victor Răzvan (Victor De La Pena) şi Păduraru Silviu Marian (Dave Pryce), care de curând au înfiinţat un nou label, Metropolitan Records, versurile fiind scrise de Andrei Leonte. Piesa „In my heart“ beneficiază şi de un lyric video creat de Camelia Raluca Gorjanu – Radu.

„Punem suflet la orice piesă, fie în calitate de artişti, fie de compozitori sau producători. De altfel, nici nu poţi crea ceva fără să te implici emoţional. Cât trăieşti înveţi, iar ce înveţi dai mai departe celor care vor să te asculte. Şi asta facem şi noi, într-un mod cât se poate de sincer. ‘In my heart’ este exact aşa cum sună: din suflet! Este o piesă optimistă, cu un mesaj simplu, dar care exprimă multe trăiri şi experienţe pe care vrem să le împărtăşim cu voi“, au spus băieţii de la Deepside Deejays.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here