Francesca a lansat videoclipul melodiei „Just wanna“

Francesca a lansat al doilea single din cariera sa, “Just wanna”, o piesă dinamică, perfectă pentru primăvară, compusă de David Deejay.

Francesca

Noul single beneficiază şi de un videoclip, în regia lui Florin Botea. De machiajul artistei s-a ocupat Corina Hera, iar coafurile au fost realizate de Silviu Iuga. Francesca a purtat şase ţinute, realizate de Amir Doboş.

“Videoclipul spune o poveste de iubire, prin ochii fetei. Deşi nu mai sunt împreună, aceasta îşi aduce aminte de momentele frumoase, de petreceri, seri liniştite, ieşiri romantice sau cu prietenii”, a spus Francesca.

Francesca a avut de filmat şi câteva scene “fierbinţi”, alături de partenerul său din clip, Matei Negrescu. “Mi-a fost greu să filmez acele secvenţe, am fost crispată la început, însă regizorul m-a ajutat foarte mult să-mi depăşesc emoţiile şi, până la urmă, totul a ieşit exact cum ne-am dorit”, a spus tânăra.

“Sper ca acest videoclip să le placă fanilor mei şi să aibă cel puţin la fel de mult succes ca piesa mea de debut, ‘Paradisea’€™”, a încheiat artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here