vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIFreestay a lansat videoclipul melodiei „Dacă sunt lup“

Freestay a lansat videoclipul melodiei „Dacă sunt lup“

FreeStay, trupa lui Florin Ristei, una dintre cele mai bune voci din România, a lansat un nou single, „Dacă sunt lup“.

freestay daca sunt lup

Piesa a fost compusă de Theea Miculescu, producția muzicală a fost realizată de Cătălin Tamazlicaru, Florin Ristei, Alex Antonescu (Zagga), Alin Ilieș și Alin Teodorescu, iar de mix și master s-a ocupat Mădălin Roșioru.

„«Dacă sunt lup» este povestea vieții mele. Cu toții avem acea piesă în care ne regăsim, iar eu sunt cu totul aici. Îmi place dragostea, dar aia frumoasă, în care ești liber. Nu aș putea să fiu îngrădit, să fiu nevoit să renunț la libertate sau la activitățile mele. Eu le vreau pe toate, nu mă mulțumesc cu o parte”, a spus Florin Ristei.

Videoclipul piesei, regizat de Alex Ceaușu, pune în valoare sentimentele de teamă, dar și lupta interioară pe care fiecare dintre noi o duce în momentul în care trebuie să luăm o decizie importantă.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.