Gabriel Cotabiţă şi Matteo au lansat, alături de Andreea Esca, videoclipul melodiei „Ce zi liniştită“

La aproximativ două săptămâni după ce a filmat, alături de Matteo, clipul piesei „Ce zi liniştită“, Gabriel Cotabiţă prezintă publicului larg videoclipul, în care apare, surprinzător, şi Andreea Esca.

matteo gabriel cotabita videoclip ce zi linistitaAceasta este prima melodie pe care Gabriel Cotabiţă o lansează după problemele de sănătate pe care le-a avut lunile trecute, când a fost la un pas de moarte, dar şi primul videoclip filmat de artist în ultimele şase luni de zile.

„M-am bucurat să mă întorc pe platoul de filmare şi să duc la capăt acest proiect, care îmi este foarte drag. Sper ca această piesă să transmită cât mai multor oameni cât de important este să ne bucurăm de fiecare clipă“, a spus Gabriel Cotabiţă.

Versurile melodiei „Ce zi liniştită“ au fost scrise de Matteo, Gabriel Cotabiţă şi Andreea Esca, de muzică s-au ocupat Matteo, Gabriel Cotabiţă, Nicolae Stan şi Radu Baisan, în timp ce videoclipul a fost regizat de Bogdan Daragiu.

„Videoclipul a ieşit foarte bine, mai bine de atât nici nu se putea. Sunt eu cu Gabriel Cotabiţă, trăim o zi liniştită, se pare că şi în copilărie am avut zile liniştite, aşa e videoclipul, o paralelă între copilărie şi zilele noastre. Gabi este cel mai entuziasmat om de pe faţa pământului, zici că acum debutăm amândoi în industria muzicală, zici că asta e prima noastră piesă. Este melodia care ne-a legat ca prieteni, este piesa pe care am făcut-o după chipul şi asemănarea noastră“, a încheiat Matteo.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here