George (Jorge) a lansat, alături de Jo, videoclipul melodiei „Nimeni nu-i perfect“

Cu un background remarcabil în showbiz, Jorge a decis că este momentul să se prezinte pe scenă cu numele lui real, George. Single-ul „Nimeni nu-i perfect“ este o colaborare cu Jo şi a fost compus şi produs de George şi Marius Dia în propriul lor studio de înregistrări, Panda Music. Videoclipul este regizat de Alex Ceaşu şi traduce în imagini o serie de trăiri care ne duc cu gândul la filmele retro de la Hollywood.

george jorge jo videoclip nimeni nu-i perfectCum inspiraţia vine de multe ori în cele mai neaşteptate contexte, versurile piesei „Nimeni nu-i perfect“ i-au apărut lui George (Jorge) chiar în vis, în noaptea de 15 august, iar a doua zi a mers la studio să înregistreze noul single, după cum spune chiar el.

„Realitatea este pentru mine cea mai puternică muză. Piesa ‘Nimeni nu-i perfect’ relatează povestea dintre mine şi soţia mea. Relaţia noastră a început de mai multe ori, asta până când am decis ca ‘ultimul început” să fie, de fapt, căsătoria noastră. Ştiam că, pentru a transmite exact mesajul dorit, am nevoie de o parte feminină care să mă completeze. Jo este una dintre cele mai bune voci la ora actuală în România şi o apreciez foarte mult“, a spus George.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here