Gino de la DJ Project: campion național la judo

dj gino

Gino Manzotti de la DJ Project are multe surprize în poveștile sale de viață. Puțini sunt cei care știu că în adolescență s-a antrenat pentru judo: „M-am ținut 7 ani de acest sport, am fost și campion național.”

Gino e conștient de beneficiile pe care acest sport i le-a adus: „Judo te învață și psihologie. Nu e vorba despre bătaie, e un sport care te ajută să capeți o mare încredere în tine. Datorită lui, nu mi-a fost frică de nimic. De mic am avut un caracter puternic. Iar judo-ul m-a pregătit pentru viață, mi-a anulat fricile. De-a lungul anilor, nu mi-a fost frică să ies din topuri, să rămân sărac. Am trecut prin mai multe etape – de la o situație bună materială la una proastă.”

Gino a rămas atras de lumea sportivă și încearcă să se mențină în formă ori de câte ori are ocazia: „Tocmai m-am apucat de tenis cu Maxx și încerc să merg la sală de 5 ori pe săptămână minim. Înainte mergeam la fotbal, dar acum e periculos, risc să mă accidentez, la fel și cu schiul. Meseria asta de artist te cam oprește din tot felul de activități pe care ai vrea sa le faci.”

DJ Project, duoul românesc alcătuit din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea) a lansat recent videoclipul piesei „Retrograd”, primul alături de noua solistă a proiectului, Andia, o prezență fresh, cu un timbru vocal emoționant. Videoclipul este deja în trending pe YouTube, iar piesa are feedback-uri foarte bune, atât de la radiouri, cât și de la fani și se aude deja în cluburile din țară.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here