Giulia a lansat o nouă piesă însoțită de videoclip, „Ne vedem noi“

Giulia lansează single-ul și videoclipul „Ne vedem noi“, poveste în care muzica se îmbină cu dansul printr-o coregrafie în forță cu influențe de dans contemporan.

giulia ne vedem noi

Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production și este compusă de Șerban Cazan, Smiley, Giulia, Sore și Florin Boka. Vioara care dă un vibe inedit piesei îi apartine Alinei Horez (Muse Quartet).

Povestea îi aparține lui San, regizorul videoclipului. Clipul o aduce pe Giulia într-o coregrafie spectaculoasă alături de Cristian Chis Bruce.

„’Ne vedem noi’ e povestea multora dintre noi. De câte ori nu ți-a spus ‘Ne vedem noi’ și apoi pur și simplu nu a mai dat niciun semn? Când a venit Smiley cu ideea acestui ‘Ne vedem noi’, am simțit că asta e piesa pe care o așteptam de atâta vreme. Și eu am avut parte de replica asta și știu cum e să aștepți ca ‘ne vedem noi’ să se concretizeze și, de fapt, nu se mai întâmplă. Mi-am dorit să dansez din nou și mă bucur că am avut privilegiul să fac această coregrafie frumoasă alături de Bruce, unul dintre coregrafii pe care îi admir cel mai mult“, a spus Giulia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here