Glance a lansat, alături de Phelipe, un lyric video pentru piesa „Colțul meu de Rai“

Glance, artistul care a adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube şi a colaborat cu artişti de succes precum Elena Gheorghe, Ami sau Mandinga, lansează melodia „Colțul meu de rai“. Piesa este o colaborare cu Phelipe și a fost compusă de Phelipe împreună cu Magic Juice.

glance colt de rai phelipe

„Din momentul în care am ascultat piesa, aceasta mi-a intrat sub piele, așa că le-am spus producătorilor că vreau să o înregistrez. Am simțit că vocea lui Phelipe se potrivește pe refren și așa a ieșit ‘Colțul meu de rai’. Vreau ca în acest an să muncesc foarte mult pentru a crește proiectul Glance și promit că vor mai urma câteva single-uri până la sfârșitul anului“, a spus Glance.

„Am compus această piesă într-o perioadă foarte grea pentru mine. M-am gândit la propriul meu colţ de Rai şi aşa s-a născut această piesă. Îi mulțumesc și lui Magic Juice că m-a ajutat să finalizez proiectul și, zic eu, a ieșit ceva foarte frumos. Glance este un artist talentat, care promite mult! A dovedit acest lucru prin piesele de succes pe care le-a lansat în trecut. Consider că vocile noastre se potrivesc foarte bine pe acest single“, a încheiat Phelipe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here